google-site-verification=dyi9Emt-u4sPQtj-WAiBPvqFHXc5hOZXhUkT4hEdfko

Sudionici

Istražite sve sudionike prvog Wellness vikenda i njihove pakete za povoljniji smeštaj te se opustite uz luksuzne wellness i spa ponude.

Terme Sv. Martin

Terme Sv. Martin

Izvorska 3, Toplice Sveti Martin

Priroda, zdravo i lokalno proizvedene gastronomske delicije, moderan smještaj, preko 100 godina tradicije u kupališnom turizmu, nezaboravna healthness ponuda, sve je to dio Prvog Healthness resorta u Europi.

REZERVACIJE

Hotel Malin

Hotel Malin

Kralja Tomislava 23, 51511 Malinska

Wellness & Spa centar hotela Malin svojim jedinstvenim ambijentom gostima pruža utočište za odmor i opuštanje, mjesto u kojem ćete doživjeti potpunu revitalizaciju duha i tijela. Naši vrhunski wellness stručnjaci pobrinut će se da vaše lice i tijelo dobiju najbolji mogući tretman.

REZERVACIJE

Family Resort Hotel Manora

Family Resort Hotel Manora

Mandalenska 26b, 51554 Nerezine

U podnožju brda Osoršćica na otoku Lošinju, u turističkom mjestu Nerezine, samo 400 metara od mora u vlasništvu obitelji Špišić otvoren je HOTEL “MANORA”. Veliku pažnju pridaje svim gostima i trude se da se osjećaju ‘kao kod kuće’ i budu potpuno opušteni.

REZERVACIJE

Villa Goga

Villa Goga

Burin bok 12B, 53291 Novalja, Pag

Smještena je u gradiću Novalji, turističkom središtu otoka Paga. Okružena mediteranskim zelenilom, svojim gostima pruža potpunu privatnost i mir dok je ujedno i nadomak predivnih novaljskih plaža. Raznolike turističke ponude.

REZERVACIJE

Kuće za odmor Gorska Bajka

Kuće za odmor Gorska Bajka

Karolinska cesta 1a i 1b, Stara Sušica

Ako želite pobjeći od svakodnevnog užurbanog života, tražite mirno skrovište daleko od velikih, prepunih gradova, ili samo volite prirodu kuće za odmor Gorska Bajka su pravo mjesto za vas. Doživite magiju na svoj način, probudite svoj unutarnji mir!

REZERVACIJE

BioLaser Studio Rijeka

BioLaser Studio Rijeka

Korzo 35, 51000 Rijeka

BioLaser Studio Rijeka vodeći je studio u Hrvatskoj.Koristimo najnaprednija postignuća zapadne medicine, tehnologije i nutricionizma sa tisućljetnom tradicionalnom kineskom medicinom, koristeći visoko sofisticirani nisko frekventni  BIO LASER i LIGHT SHEER diodni laser.

REZERVACIJE

Khao Sun salon masaže

Khao Sun salon masaže

Slaviše Vajnera Čiče 11, 51000 Rijeka

Khao Sun  je salon tradicionalne tajlandske masaže. napravljen i uređen u stilu budističkih hramova u kojima se stoljećima izvodila i učila tehnika tajlandske masaže. Opustite se uz tradicionalnu tajlandsku masažu, čaj i glazbu.

REZERVACIJE

Khao Sun salon masaže

Khao Sun salon masaže

Medvedgradska 49, 10000 Zagreb

Khao Sun  je salon tradicionalne tajlandske masaže. napravljen i uređen u stilu budističkih hramova u kojima se stoljećima izvodila i učila tehnika tajlandske masaže. Opustite se uz tradicionalnu tajlandsku masažu, čaj i glazbu te ugodnu atmosferu.

REZERVACIJE

 Black & White studio

Black & White studio

Andrije Štampara 73A, Slavonski Brod

Studio za njegu kose i tijela Black & White nudi čitav niz wellness usluga. Opustite se uz ugodnu masažu ili odaberite jednu od njihovih aromaterapeutskih usluga za lice i tijelo.

REZERVACIJE

Beauty Studio Simfonia

Beauty Studio Simfonia

Adamićeva 24, 51000 Rijeka

Novootvoreni salon u centru Rijeke. Imamo dugogodišnje iskustvo u radu. U ponudi izdvajamo wellness masažne tehnike, kozmetičke usluge za njegu lica tijela kao što su antiage tretmani, tretmani mršavljenja, depilacije, estetska pedikura.

REZERVACIJE

Health point

Health point

Krapinska 27, 10000 Zagreb

Kroz masažu i ostale usluge u ponudi Health Pointa cilj je pomoći klijentima, odnosno pacijentima u očuvanju zdravlja te uspostavi ravnoteže tijela i uma. Pristupa se svakoj osobi kao jedinstvenoj, nedjeljivoj cjelini te prema njezinim potrebama.

REZERVACIJE

Beauty centar Linda

Beauty centar Linda

Nova ulica 3 52210 Rovinj

Opustite se u rukama našeg profesionalnog tima kozmetičara i uživajte u vrhunskoj njezi od glave do pete u mirnom okruženju prostorija kozmetičkog salona. Možete birati između širokog spektra njege lica i tijela. Svi naši kozmetički postupci prilagođeni su Vašim željama i potrebama.

REZERVACIJE

Sugar Spa Centar Palmaris

Sugar Spa Centar Palmaris

Trg Senjskih Uskoka 7/7,Suget - Novi Zagreb

Sugar Spa centar Palmaris jedan je od prvih Sugar Centara u Hrvatskoj, u kojem imate priliku isprobati najinovativnije tretmane tvrtke Pandhy’s bazirane na prirodnim sastojcima. 

REZERVACIJE

Medicinsko kozmetički centar Karlik

Medicinsko kozmetički centar Karlik

Ulica Kralja Tomislava 7, 20000 Dubrovnik

Medicinsko kozmetički centar Karlik, ujedno jedini nositelj oznake HIGH CARE koncepta u Dubrovačko neretvanskoj županiji, već sedam godina brine o ljepoti i zdravlju Vaše kože.

REZERVACIJE

Aqua Vivae

Aqua Vivae

A. Mihanovića 1a, 49217 Krapinske Toplice

Krapinske Toplice su lijepo uređeno i mirno malo mjesto u Hrvatskom zagorju, udaljeno od 45 km od Zagreba. Nekada davno bile su mondeno, europsko kupališno lječilište. Početak turizma datira još iz davne 1868. godine.

REZERVACIJE

Spremni za wellness?

Spa iskustvo kupanja u termalnim vodama ili hidromasažnom bazenu te posebna dimenzija uživanja u sauni bit će potpuniji uz masažu ili neki drugi wellness tretman. Spa i wellness nisu luksuz, nego stil života.