google-site-verification=dyi9Emt-u4sPQtj-WAiBPvqFHXc5hOZXhUkT4hEdfko

Paketi

wellness vikend

Relax

Opustite se uz masažu po izboru te razne tretmane lica i tijela. Odličan je način na koji možete odmoriti dušu i tijelo. Pomoći će vam da se relaksirate, riješite stresa, ali i određenih zdravstvenih tegoba. Odaberite neki od tretmana s ciljem opuštanja, njege i očuvanja zdravlja: masažu po izboru – medicinska ili relaksirajuća, aromaterapiju, pedikuru, refleksnu masažu stopala, njegu lica ili anticelulitni tretman.

Wellness tretman po izboru  (20 min – 60 min)

od 100,00 kn do 399,00 kn

Renew

Obnovite svoju energiju uz opuštanje u termama, hidromasažnim bazenima ili saunama te dodatno wellness tretman po izboru. Spa iskustvo kupanja u termalnim vodama ili hidromasažnom bazenu te posebna dimenzija uživanja u sauni bit će potpuniji uz masažu ili neki drugi wellness tretman. Spa i wellness nisu luksuz, nego stil života.
Odaberite saunu ili bazen te dodatno obnovite obnovite i pročistiti pojedine aspekte svog duha i tijela uz masažu i druge wellness tretmane. Svaki od sudionika u Wellness vikendu osigurava minimalno 20% popusta na spa i wellness.

Spa i wellness 

od 80,00 kn do 370,00 kn

Recharge

U društvu voljene osobe ili možda prijateljice provedite savršen vikend opuštanja i napunite baterije. Kako bi vaš vikend bio što opušteniji i ljepši, uz povoljnije pakete smještaja uključene su spa i wellness usluge u top hotelima, vilama i kućama u Hrvatskoj.
Odaberite svoje mjesto za odmor, a u sklopu Wellness vikenda ponuda paketa se odnosi na vikend te dane u tjednu. Ponekad je pravi pogodak naći vremena za odmor dok svi drugi rade.

2 noćenja uz wellness

od 1025,00 kn do 2900,00 kn

Svi sudionici u wellness vikendu