google-site-verification=dyi9Emt-u4sPQtj-WAiBPvqFHXc5hOZXhUkT4hEdfko
Fizioterapeut

Health Point

Usluge

Kroz masažu i ostale usluge u ponudi Health Pointa cilj je pomoći klijentima, odnosno pacijentima u očuvanju zdravlja te uspostavi ravnoteže tijela i uma. Pristupa se svakoj osobi kao jedinstvenoj, nedjeljivoj cjelini te prema njezinim potrebama.

www.health-point.hr

(098) 968 3238 

Krapinska 27,

10000 Zagreb

info@health-point.hr

Paketi

Relax paket

Refleksna masaža stopala

CIJENA: 160 KN

Ova vrsta masaže se sastoji se od manipulacije stopala rukama i pritiscima na određene točke. Izvodi se pritiskom ruku na refleksne točke stopala. Trajanje od 30 min.

Pregled i procjena fizioterapeuta

CIJENA: 160 KN

U okviru pregleda, uzimaju se u obzir životne navike te kompletna anamneza u kojoj se radi provjera krvnog tlaka, optički pregled kralježnice i urednog hoda, refleksologije, motorika pokreta, ravnoteže i orijentacije. Trajanje od 30 min.

Sportska masaža leđa

CIJENA: 176 KN

Cilj ove masaže je opustiti napete mišiće, a s druge strane ima i preventivnu ulogu – smanjiti mogućnost nastanka određenih ozljeda, naročito mišića. Vrlo je važna za sve koji treniraju. Trajanje od 40 min.

Manualna manipulacija

CIJENA: 224 KN

Omogućuje korekciju kralježnice, a izvodi se rukama dok klijent leži ili sjedi. Primjenjuje se lagani, usmjereni pritisci na određena područja kralježnice. Trajanje od 15-20 min.

Health Point tretman

CIJENA: 400 KN

Riječ je o izrazito opuštajućem tretmanu, idealnom za opuštanje tijela i uma. Kao takav, stvara preduvjet za bolji i zdraviji odmor. Health Point tretman traje 90 minuta, a ukjučuje:
– refleksoterapiju – 20 min
– masažu tijela – 60 min
– masažu lica, vrata i dekoltea – 10 min